در تاریخ ۱۵ مهر سال ۱۴۰۲ ش ۷ اکتبر ۲۰۲۳ م گردان های عزالدین قسام شاخه نظامی حماس، عملیاتی را تحت عنوان طوفانُ الْاَقْصی علیه مواضع غیرقابل نفوذ رژیم صهیونیستی در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی در کشتار فلسطینیان و هَتْک حرمت مسجدالاقصی انجام داد، این عملیات در منطقه مرزی میان غَزّه و سرزمینهای اشغالی فلسطین آغاز و تا چندین روز ادامه داشت. در پی این عملیات، ابتدا نیروهای رزمنده گردانهای قسام برای مقابله با ادامه اشغالگری رژیم صهیونیستی، مناطقی از سرزمینهای اشغالی را با راکت هدف قرار دادند و پس از آن به صورت زمینی وارد سرزمینهای اشغالی شدند. بنا بر اطلاعات اولیه در پی این عملیات، بیش از ۱۴۰۰ اسرائیلی کشته و ۳۰۰۰ نفر از آنان زخمی و تعداد زیادی نیز اسیر شدند. این عملیات شکستی بیسابقه برای رژیم صهیونیستی ارزیابی شد. بنا بر ارزیابی کارشناسان و مورخین چنین عملیات گسترده و اثرگذاری طی 75 سال گذشته در سرزمین های اشغالی علیه اشغالگران بی سابقه بوده است.
خیزش افکار عمومی جهان به ویژه جوانان در اکثر کشورهای جهان از جنایت رژیم جعلی علیه مردم فلسطین:
برای اولین بار دست بالای رسانه های انقلاب اسلامی و در دل آن رسانه های جبهه مقاومت توانست روایت های اول اقدام علیه رژیم اشغالگر و حامیان غربی آن به ویژه آمریکا را رقم بزنند بر همین اساس در اثر اطلاع رسانی مناسب و پای کار آمدن رسانه های انقلابی یک خیزش اعتراضی جهانی و به میدان آوردن بخشی از مردم کشورهای مختلف و چهره های مختلف جهانی را به حضور میدانی و مجازی بسیج نمود که نمونه های اندکی از آن را می توان در این نوشته قید نمود.
دیلن تیری، بازیگر فرانسوی: اسرائیل اکانت من را بخاطر حمایت از مردم غزه هک کرد ولی من حتی اگر شغلم را از دست بدهم ساکت نخواهم ماند و تا زمانی که بتوانم، از مردم فلسطین دفاع میکنم.
تجمع ضد صهیونیستی مردم خشمگین انگلیس در لندن با سردادن شعار رهایی فلسطین از رود تا دریا (رود اردن تا دریای مدیترانه)، پایان اشغالگری رژیم صهیونیستی را خواستار شدند و این رژیم را یک رژیم تروریستی نامیدند.
آمریکا صحنه برگزاری راهپیماییهای گسترده در حمایت از فلسطین میشود، پیشبینیها بر این است که صدها هزار نفر در سرتاسر آمریکا بطور مستمر در حمایت از مردم فلسطین تظاهرات کنند و خواستار برقراری آتش بس در جنگ میان رژیم صهیونیستی و حماس شوند.
بی بی سی خبرنگار خود با ۲۷ سال سابقه را به خاطر بازنشر یک خبر طرفدار حماس کنار گذاشت. بی بی سی، خانم «ندا عبدالصمد» که ۲۷ سال به بخش عربی این شبکه خدمت کرده بود را تعلیق کرد. این خبرنگار لبنانی در ساعات ابتدایی عملیات «طوفان الاقصی» یک پست خبری را در شبکه اجتماعی اکس (توییتر سابق) بازنشر کرده بود که از حماس به عنوان مقاومت نام برده بود. عبدالصمد کتابی هم با عنوان یهودیان لبنان نوشته است.
مردم هامبورگ آلمان به یاد شهدای کودک غزه عروسکها را کفن پوش کرده اند.آلمانیهای حامی فلسطین خیابانهای برلین را قرق کردند!تظاهرکنندگان در واشنگتن مجسمه بنیامین فرانکلین (بنیانگذار ایالات متحده) را به چفیه فلسطینی آراسته کردند. بیش از ۳۰۰ هزار نفر با برپایی راهپیمایی در واشنگتن پایتخت آمریکا، خواستار پایان دادن به نسل کشی مردم غزه و آزادی فلسطین شدند.
سخنگوی فارسی زبان رژیم صهیونیستی: سفری که به اروپا و آمریکا داشتیم واقعا تعجب کردیم؛ برای اسرائیل خیلی سخت است که در برابر این موج بایستد!
متن بنر نصب شده در نیویورک امریکا؛ معذرت بابت چالهچولههای شهر... پول مالیاتتون به جای اینکه صرف خودتون بشه، داره کودکان فلسطینی رو میکشه! به کمک آمریکا به اسرائیل پایان دهید!
بنر نصب شده در نیویورک آمریکا؛ معذرت بابت چالهچولههای شهر... پول مالیاتتون به جای اینکه صرف خودتون بشه، داره کودکان فلسطینی رو میکشه! به کمک آمریکا به اسرائیل پایان دهید!
مرکز امنیت داخلی اسرائیل: 95 درصد تظاهراتهای جهان در حمایت از فلسطین و ضد اسرائیل است؛ از زمان اعلام «روز خشم» توسط حماس در 13 اکتبر تعداد تظاهراتهای ضد اسرائیلی در دنیا به شکل قابل توجهی افزایش یافت و درحال حاضر 95 درصد این تظاهراتها در حمایت از فلسطین و ضد اسرائیل است و تنها 5 درصد از اسرائیل حمایت میکنند. از ابتدای جنگ فعلی غزه 3891 مورد تظاهرات در 92 کشور جهان برگزار شده که تعداد تظاهراتها در حمایت از فلسطین بسیار بیشتر از اسرائیل بوده و این روند به همین شکل ادامه دارد. دست کم در 88 کشور جهان شاهد برگزاری تظاهراتهای مستمر در حمایت از فلسطین هستیم و بیشترین تظاهراتهای ضد اسرائیلی در 4 کشور جهان یعنی ترکیه، ایران، یمن و آمریکا برگزار شده است.
هواداران باشگاه فوتبال انگلیسی لیورپول در شهر لیورپول ایام اپتدایی حملات رژیم سفاک اشغالگر در بازی خود برای چندمین بار پرچم فلسطین در دست داشتند.
افزایش نفرت عمومی از رژیم اسرائیل و حامیان آن در جهان:
با به نمایش گذاشته شدن آثار جنایت اشغالگران فلسطین در بمباران وحشیانه غزه و به شهادت رساند بیش از 37هزار انسان بی گناه (تا خرداد 1403)که بیش از ده هزار نفر آن را زنان و کودکان شهید تشکیل می دهند به همین جهت نفرت عمومی نسبت به اسرائیا افزایش ئ شاید طی 75 سال گدشته بی نظیر باشد .
مرکز مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در گزارشی اعلام کرد تعداد حامیان فلسطین در جهان از زمان آغاز جنگ کنونی غزه بهشکل قابلتوجهی افزایش یافته و به همین میزان شمار حامیان اسرائیل کم شده است. این مرکز صهیونیستی در گزارش خود اعلام کرد: نتایج بررسیها و ارزیابیها نشان میدهد که 95 درصد افرادی که در سراسر جهان بعد از آغاز جنگ غزه اقدام به برگزاری تظاهرات در واکنش به این جنگ کردهاند، از فلسطین حمایت میکنند. از ابتدای جنگ فعلی غزه 3891 مورد تظاهرات در 92 کشور جهان برگزار شده که تعداد تظاهراتها در حمایت از فلسطین بسیار بیشتر از اسرائیل بوده است و این روند به همین شکل ادامه دارد.